Naše vrijednosti

Povjerenje

Naša temeljna vrijednost je povjerenje. Naš se posao gradio na povjerenju u naše ljude, a odnos s klijentima gradimo na međusobnom povjerenju. Osobito su nam važne kompetencije naših ljudi te povjerenje naših klijenata kako naše kompetencije nadilaze izazove za koje nudimo rješenje.

Učinak

Učinak je temelj svih naših aktivnosti. Kontinuirano propitujem načine na koje radimo te aktivno koristimo vlastiti prostor za poboljšanje. Kod klijenata prvo propitujemo odnos našeg troška i mogućeg učinka kod klijenta kako bi naša suradnja bila učinkovita.

Zajednički uspjeh

Uspjeh je kod nas uvijek zajednički. Interno je rezultat našeg timskog rada, a kod klijenta rezultat suradnje sa sudionicima naših projekata.

Naša iskustva

Posebno smo ponosni na naša iskustva. Naši partneri i konzultanti nose bogato iskustvo viših menedžerskih pozicija te višegodišnjeg rada u konzultantskom poslu i to na poslovima u Hrvatskoj te u inozemstvu. Bogatstvo iskustva je satkano kroz rad na projektima kod klijenata različite veličine u profitnom i neprofitnom sektoru te u državnoj upravi.

Diskrecija

Uvijek nastupamo kao da smo pod Ugovorom o povjerljivosti. Podaci i informacije se štite kroz odgovarajuće postupke, korištenjem odgovarajućih tehnologija te pristupom naših ljudi. Odluku o objavi naše suradnje (referentna lista) uvijek prepuštamo klijentu. Zaštita klijentskih povjerljivih informacija dio je našeg stava da uvijek i svuda djelujemo u najboljem interesu klijenata.

Copyright Corporate Performance Advisory 2013.

Izrada web stranica: Netlex