Naš pristup

Usmjereni smo na pružanje podrške vlasnicima kompanija i ključnim direktorima. Na ovoj razini dobivamo odgovarajuću pozornost i priliku uputiti se prema izazovima na najučinkovitiji način, što istovremeno zahtjeva poseban pristup. Zato smo razvili svoj vlastiti koji karakteriziraju etape, prepoznate standardne potrebe, naša sposobnost brze promjene forme, naša profesionalni kontakti i naše vrijednosti.

Bilo da smo uključeni u mali zadatak ili u veliki projekt, uvijek pristupamo izazovima u fazama i to:

  1. Upoznavanje
  2. Stjecanje povjerenja
  3. Određivanje potrebe
  4. Određivanje mogućih rješenja
  5. Izvršenje
  6. Nadzor i izlaz

Prepoznali smo kako naši klijenti čak i u vrlo specifičnim situacijama moraju djelovati brzo. Zato smo, kako bi podržali njihove napore i bez umanjenja prostora za krojenjem kojim bi zadovoljiti specifične zahtjeve, pripremili vlastitu matricu za prikaz naših mogućih uloga:

Tko? Glavna potreba Oblik Što radimo?
Vlasnici kompanija / Menadžment matičnih kompanija Osobno povjerenje Nadzorni odbor / osoba od povjerenja (prokurist i sl.) Unosimo najbolje prakse u postupke donošenja odluka na razni uprava kao neovisni članovi ili preuzimamo ulogu predstavnika vlasnika s posebnom svrhom i određenim opsegom
Vlasnici kompanija / direktori i članovi Uprava Stvaranje vrijednosti Savjetnička uloga u području radne uspješnosti Predlažemo i uvodimo promjene u organizaciji, procesima i tehnologiji
Vlasnici kompanija / direktori i članovi Uprava Najbolje prakse Funkcionalna savjetnička uloga – financije, ljudski potencijali, IT, prodaja i sl. Određujemo prostor za postizanje najboljih praksi i pružamo potporu da naši klijenti iskoriste uočeni prostor. Više detalja možete naći na ovoj poveznici.
Vjerovnici, fondovi rizičnog kapitala, vlasnici kompanija, institucije po službenoj dužnosti Specifične potrebe za menadžmentom Interim menadžment / restrukturiranje
Stečajno upraviteljstvo i predstečajna nagodba
Preuzimamo izvršnu (menadžersku) ulogu u specifičnim okolnostima, za ograničeni opseg i jasnim izlaznim strategijama
Potencijalni investitori / Vlasnici kompanija Specifični projektni angažmani Spajanja i preuzimanja, podrška u investiranju Za investitore tražimo mete, a za prodavatelje investitore, pomažemo u pripremama za prodaju, sudjelujemo u ili pomažemo kod dubinskih snimanja, procjene menadžmenta, pružamo okanlnu podršku te lobiramo za interese naših klijenata

 

Nakon što izgradimo čvrst odnos s klijentom i na za korist klijenta, spremni smo brzo prolaziti kroz faze naših angažmana te mijenjati oblik suradnje. U interim konceptu naši menadžeri i stručnjaci su spremni priključiti se timu kod klijenta ovisno o trenutnoj raspoloživosti, ali u načelu s kratkim vremenom odziva.

Imamo izuzetno dobar pregled pružatelja usluga koji uobičajeno pružaju usluge u obliku outsourscing. Kada je potrebno ili to naš klijent zahtjeva, u mogućnosti smo ostvariti najbolje dogovore po konceptu vrijednosti za novac i to s najboljim pravnim savjetnicima, revizorima, poreznim savjetnicima, marketinškim agencijama i distributerima i ostalim pružateljima usluga.

Dodatno,, kako naša mreža kontinuirano generira informacije o novim prilikama i na korist svih uključenih strana, povezujemo kompanije i ljude kako bi iskoristili zajednički potencijal – npr. povezivanje izvora financiranje s onima koji imaju zanimljive poslovne prilike i obrnuto. Kada je potrebno u našim angažmanima, rado uključujemo različite dionike kako bi poduprijeti projekt ili kako bi uklonili i ubrzali vanjske postupke.

Na kraju, ponosni smo što radimo učinkovito na način kojim čuva naše vrijednosti.

Copyright Corporate Performance Advisory 2013.

Izrada web stranica: Netlex