Upravljanje radnom uspješnošću

Upravljanje radnom uspješnošću

Upravljanje radnom uspješnošću (engl. Performance Management) je vjerojatno najdjelotvorniji alat vođenja. To je sustavni proces kojim organizacija mobilizira svoje zaposlenike kao pojedince i kao članove organizacijskih segmenta odnosno timova prema dizanju produktivnosti organizacije u cjelini radi ostvarenja njezine misije i ciljeva, pri čemu je dizanje učinkovitosti stalni proces. Saznajte više »

Procjena managementa

Obuka i certificiranje

U partnerstvu s KPI Institutom nudimo širok spektar obrazovnih programa i certifikata osmišljenih tako da polaznicima olakša razumijevanje načina za poboljšanje učinkovitosti na svim organizacijskim razinama. Saznajte više »

Stečaj – prilika ili neprilika

Stečaj – prilika ili neprilika


Uobičajeno već sam spomen stečaja se doživljava kao nešto negativno, kao kraj ili završetak poslovnog puta kompanije ili pojedinca. Stečaj je rijetka neprilika od koje svi zaziru i svi je se boje. Kao što malu djecu plaše zlim vješticama, poslovne ljude plaše stečajem i stečajnim upraviteljima. Saznajte više »

Koncepti upravljanja radnom uspješnošću organizacija

Izazovi financiranja investicijskih projekata


Imate sjajan projekt, nemate dovoljno novaca i mislite kako je pravi izazov doći do novca? U načelu, nikad nije problem u novcu već u drugim čimbenicima bitnim za projekte jer su izvori financiranja su jako zainteresirani plasirati svoje viškove i razumno će razmotriti svaku priliku za ulaganje. Saznajte više »

Blog

Čitajte CPA blog kako biste saznali više o upravljanju učinkom, strateškom planiranju, financijama i drugim temama.

Saznajte više »

O nama

Corporate Performance Advisory je neovisno društvo za savjetovanja u upravljanju.

Saznajte više o nama »

Copyright Corporate Performance Advisory 2013.

Izrada web stranica: Netlex